top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSoňa Kolmanová

Nosím a přelévám vodu

V průběhu celého dne nosím a přelévám vodu. Je to jakýsi rituál, kterému jsem propadla...


Před několika lety jsem si koupila karafu, která si mě získala. Od té doby co ji mám, se vody z kohoutku prakticky nenapiji. Jestli jste u mě byli a nalila jsem vám vodu, jistě byla nějakou dobu v harmonizační karafě. Harmonizace je proces, který má za cíl přiblížit energetickou hodnotu a strukturu vody z řádu na úroveň přírodní pramenité vody.


V loňském roce jsem přidala mezikrok s odstátím vody v džbánku s růženínem. Doufám, že vodě dodává alespoň laskavost a jemnost. Ke konci roku jsem někde vyštrachala nepoužívaný šungit, který je v pětilitrové nádobě, do které přidávám špetku jedlé sody.


V současnosti mám třífázovou filtraci vody, kterou vám před a po ošetření nalévám. Nevím jak vám, ale mně osobně chutná a vyhovuje. Včera mě jedna klientka velmi potěšila, protože pila jednu sklenici za druhou. Věřím, že jí to prospělo.


Jedno z doporučení, které klientům dávám je, aby dbali na pitný režim před i po ošetření. Může se to zdát banální, ale v kraniosakrálně biodynamickém ošetření hraje voda v těle významnou roli. Jedním z důležitých kroků je navnímání stavu tekutin v těle klienta.


Skrze příjem vody se snáze pročistíme. Dostatek tekutin nám usnadní i práci s fasciemi a dalšími měkkými tkáněmi. Zkrátka a dobře, přiměřený příjem vody před, ale i po ošetření má kladný vliv na výsledky našeho setkání. Mimochodem nemálo klientů se samo přizná, že mají pitný režim dlouhodobě nedostatečný.

Pijte dostatečné množství vody, má to smysl.


Modlitba za vodu v přírodě i v našich tělech...nikdy nejsou daleko od sebe.





16 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page